Over ons

Wij als NTG houden er van om het verschil te maken en daarom werken we ook zo hard om ons te blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij zijn niet als een ieder ander en proberen ons zo ook niet voor te doen.

NTG Road B.V. is onderdeel van NTG Nordic Transport Group A/S, wat een snel groeiend Deens transport bedrijf is met vestigingen over de hele wereld en ieder jaar komen hier weer nieuwe vestigingen bij. De roots van het bedrijf zijn terug te vinden vanaf 1866, maar de activiteiten van NTG zijn in April 2011 officieel gestart door een ervaren team van transport professionals.

NTG Road B.V. (voorheen Gondrand Traffic B.V.) is in 1946 opgericht en gaat dus al vele jaren mee. Alle werknemers zijn afkomstig vanuit de transportsector en hebben jaren lange ervaring in alles wat met transport en logistiek te maken heeft. Wij hebben de beste professionals in dienst welke u als klant of partner de beste en meest efficiƫnte oplossingen kunnen aanbieden.

Als klant van NTG zult u altijd het gevoel hebben dat er mensen met uw zendingen bezig zijn. Voor ons is het van groot belang dat u als klant een goede interactie heeft met ons personeel en u zich op het gemak voelt bij het boeken van uw zendingen.